Zaznacz stronę

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g – TERRASANA

12,46 

SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz – 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,9 g
Węglowodany – 65,5 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 5,5 g
Białko – 10,9 g
Sól – 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

SKU: 4006 Kategoria: