Zaznacz stronę

MIX AZJATYCKICH WARZYW DO WOKA MROŻONE BEZGLUTENOWE BIO 400 g – BIO INSIDE

10,08 

SKŁADNIKI
marchew*, kalafior*, por*, grzyby*, kiełki fasoli mung* (10 %), cebula*, zielona fasola*, czerwona i zielona papryka* (w różnych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Patelnia: rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni, dodać mieszankę warzywną i smażyć ok. 6-8 minut na średnim ogniu, mieszając co jakiś czas.
Wok: rozgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w woku, dodać mieszankę warzywną, podgrzewać przez 6-8 minut. Podawać z ryżem lub makaronem azjatyckim.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 123 kJ/29 kcal
Tłuszcz: 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 3 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 2,0 g
Sól: 0,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA
Przechowywać w temperaturze -18 stopni Celsjusza. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.

Informacje dodatkowe

Waga 0,43 kg
Marka