BATON CZEKOLADOWY RUMBA Z RYŻEM PREPAROWANYM BIO 50 g - RAPUNZEL

SKŁADNIKI
ciemna czekolada* 83% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakaowy*,emulgator: lecytyna sojowa*), ryż brązowy*(17%),

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna - 2208 kJ/530 kcal
tłuszcz - 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 20 g
węglowodany - 51 g
w tym cukry - 36 g
błonnik - 4,7 g
białko -4,7 g
sól - 0,16 g

INFORMACJA ALERGENNA
 Może zawierać mleko łącznie z laktozą, zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.