Baton FRUPP wiśniowy 10 g - Celiko

 

Liofilizowany baton wiśniowy. 

Składniki: wiśnie (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. 

Produkt bezglutenowy. 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1503 kJ/354 kcal

Tłuszcz 0 g

w tym kwasy nasycone 0 g

Węglowodany 83 g

w tym cukry 66 g

Błonnik 6,2 g

Białko 2,7 g

Sól* 0,02 g

*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Zawartość polifenoli: 1000 mg/100 g produktu.

Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.