BATON MIGDAŁOWY BIO 30 g - ALLOS

SKŁADNIKI
migdały* (41%), miód* (31%), pestki moreli*, syrop z agawy*, skrobia kukurydziana* (*certyfikoawny składnik ekologiczny)

OPIS
Baton o beżowym kolorze, z kawałkami migdałów, o typowym, słodkim, orzechowym smaku i zapachu.
O miękkiej konsystencji.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2010 kJ / 473 kcal
Tłuszcz - 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  - 2,9 g
Węglowodany - 31,2 g
w tym cukry - 27,7 g
Białko - 13,1 g
Sól - <0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), soję, sezam oraz inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.