Chipsy Ryżowe Chia i Quinoa Bezglutenowe Bio,60g

  • 4,39 zł

    dostepność: Wysyłka w ciągu 24h

  • szt.
  • Dostawa darmo i pół darmo!
    Promocja w koszyku!
     
       
    Zamów przez tel: 887 034 634
    w godz. 8.00-15.00

     

     Chcesz rabat na zakupy? - kliknij!


EKOLOGICZNE

BEZGLUTENOWE

BEZ DOD. CUKRU

BEZ LAKTOZY

BEZ ORZECHÓW

BEZ SOI

BEZ KONSERWANTÓW

WEGETARIAŃSKIE

BOGATE W BŁONNIK

Pieczone chipsy ryżowe z chia i quinoa bezglutenowe Bio, 60g marki Bombus 

Składniki: chipsy 83% (ryż brązowy pełnoziarnisty 85%, chia (Salviahispanica) 5%, quinoa 5%, proso), oliwa z oliwek 16%, sól 1%.

Ryż brązowy jest świetnym źródłem selenu, fosforu, magnezu, żelaza, cynku i witamin B1, B3 i B6.

Podczas procesu mielenia łuski są usuwane z surowego ziarna, aby odsłonić ryż , podczas gdy warstwa otrębów bogata w witaminy B i minerały pozostaje nieuszkodzona. W przeciwieństwie do białego ryżu ryż brązowy jest znacznie bardziej bogaty w składniki odżywcze. 

Chipsy ryżowe marki Bombus nie są smażone tylko pieczone. Dodatek chia i quinoa nadaje niesamowity smak. 

Pysze i chrupiące chipsy ryżowe są doskonałą alternatywą chipsów dostępnych w markecie. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1949/464
Białko (g): 7,6
Węglowodany (g): 68
W tym cukry (g): <1,0
Tłuszcz (g): 17
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,0
Błonnik pokarmowy (g): 4,3
Sól (g): 0,97