Chleb Słonecznikowy Bio Bezglutenowy 500g

  • 19,98 zł

    dostepność: na zamówienie: 2-7 dni

  • szt.
  • Dostawa darmo i pół darmo!
    Promocja w koszyku!
     
       
    Zamów przez tel: 887 034 634
    w godz. 8.00-15.00

     

     Chcesz rabat na zakupy? - kliknij!


BEZGLUTENOWE

BEZ DOD. CUKRU

BEZ LAKTOZY

BEZ SOI

BEZ KONSERWANTÓW

WEGETARIAŃSKIE
Bezglutenowy Chleb Słonecznikowy Bio 500g marki Schnitzer

SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana* (30%), naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryzowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski płesznika*, białko grochowe, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy*
*certyfikowany składnik ekologiczny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po rozpakowaniu włożyc do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 871/207
Tłuszcz: 5,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g
Węglowodany: 31,4 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 4,1 g
Sól: 1,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja
Bez dodatku: glutenu

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.