Chrupki Angelina Truskawka Jabłko BZGL Bio, 30g

  • 4,26 zł

    dostepność: Wysyłka w ciągu 1-3 dni

  • szt.
  • Dostawa darmo i pół darmo!
    Promocja w koszyku!
     
       
    Zamów przez tel: 887 034 634
    w godz. 8.00-15.00

     

     Chcesz rabat na zakupy? - kliknij!


EKOLOGICZNE

BEZGLUTENOWE

BEZ DOD. CUKRU

BEZ LAKTOZY

BEZ ORZECHÓW

BEZ SOI

BEZ KONSERWANTÓW

WEGETARIAŃSKIE

BOGATE W BŁONNIK

BEZ DOD. SOLI

Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane Angelina z truskawką i jabłkiem są pyszną i zdrowa przekąską. Chrupki doskonale smakują i z powodzeniem zastąpią niezdrowe, pełne tłuszczów trans, sklepowe chipsy i inne równie niezdrowe chrupki.

Chrupki kukurydziane Bio z truskawką i jabłkiem otrzymywane są z wyselekcjonowanych, ekologicznych surowców najwyższej jakości. Wyprodukowane są bez użycia jakichkolwiek przypraw, sera i ich pochodnych. Nie są smażone.

Ekologiczne chrupki kukurydziane Angelina z truskawką i jabłkiem McLloyd's są bez glutenu, dlatego zalecane są osobom, które stosują dietę bezglutenową lub są chore na celiakię.

Chrupki kukurydziane Bio z truskawką i jabłkiem McLloyd's to wygodna paczka chrupek, które można ze sobą zabrać do szkoły, przedszkola czy w podróż.

Ekologiczne chrupki kukurydziane z truskawką i jabłkiem McLloyd's można podawać dzieciom już od 10 miesiąca życia. Chrupki te pomogą także dziecku podczas ząbkowania.

Chrupki kukurydziane Teddy z truskawką i jabłkiem nie zawierają dodatku soli i cukru. Wolne są także od soi, orzechów i laktozy.

Wartość odżywcza produktu na 100g:
Wartość energetyczna
(kJ/kcal): 1882/448
Białko (g): 6,2
Węglowodany (g): 70,4
W tym cukry (g): 6,0
Tłuszcz (g): 14,9
W tym kwasy tłuszczowe
nasycone (g): 1,9
Błonnik pokarmowy (g): 3,5
Sól (g): 0,054