Chrupki z Fasoli Mung Bezglutenowe Bio, 50g

  • 13,55 zł

    dostepność: Wysyłka w ciągu 24h

  • szt.

EKOLOGICZNE

BEZGLUTENOWE

BEZ DOD. CUKRU

BEZ LAKTOZY

BEZ ORZECHÓW

BEZ SOI

BEZ KONSERWANTÓW

WEGETARIAŃSKIE

BOGATE W BŁONNIK

Chrupki z Fasoli Mung Bezglutenowe Bio, 50g

Składniki:
fasola mung*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Idealne do sake, piwa, napojów i jako przekąska.
Doskonała alternatywa chipsów z marketu.
Chrupki z fasoli nie zawierają glutenu - nawet w śladowej ilości.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -1452 kJ / 343 kcal
Tłuszcz - 0,8  g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 50,4 g
w tym cukry - 1,2 g
Błonnik - 13,1 g
Białko -27,2 g
Sól - 2,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w zacienionym miejscu.