Pasta Słonecznikowa z 4 Rodzajami Pieprzu Bio 180g


EKOLOGICZNE

BEZGLUTENOWE

BEZ DOD. CUKRU

BEZ LAKTOZY

BEZ ORZECHÓW

BEZ SOI

BEZ KONSERWANTÓW

WEGETARIAŃSKIE

BOGATE W BŁONNIK

Eko pasta do smarowania chleba - słonecznik + 4 rodzaje pieprzu.

Składniki: nasiona słonecznika* (33%), woda, olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3%), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1345 kJ/ 326 kcal

Tłuszcz: 31 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g

Węglowodany:   2,2 g

w tym cukry: 0,7 g

Błonnik:   3,3 g

Białko: 7,4 g

Sól: 1,7 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.